Carsten Wædeled

Hvem består ASIENTO af?

ASIENTO består af stifteren Carsten Wædeled, og et stærkt netværk af erfarne og højt specialiserede eksperter.
Privat er Carsten gift med Annette (privatskolelærer), sammen har de tre børn, og bor i Risskov ved Aarhus.

Carsten holder meget af at rejse, holde sig ajour ved at læse strategi- og psykologibøger, fiskeri, madlavning og være sammen med familie og venner. For at kroppen ikke bliver alt for rusten, dyrker han forskellige former for sport såsom golf, motionsløb, tennis og ski. Interessen for kunst, arkitektur, design og i særdeleshed hans passion for arkitekttegnede møbler, optager endvidere en del af hans fritid.

Hvad har Carsten af uddannelse?

Carsten er oprindeligt teknisk uddannet fra Danfoss, og har bl.a. en Executive MBA in Strategic Management, Top Governance i bestyrelse og executive management , og har senest afsluttet en Executive MBA in Business Psychology.

Carsten har også erfaring fra hhv. bestyrelser og advisory boards og er medforfatter til ledelses- og strategihåndbogen Visionær Ledelse.

Senest har Carsten været sparringspartner og reviewer på bogen STRATEGI MED SUCCES af Jørgen Læggard og Elmer Fly Steensen.

Bogen fokuserer på tre centrale procesrelaterede indsatsområder: 1) Det strategiske lederskab, 2) Formelle strategiprocesser og 3) Organisatoriske læringsprocesser.

Ved at skabe synergi imellem disse områder er det muligt at opnå effektive strategiprocesser.

Børsen skrev d. 23/6 2016 »Strategi med succes er en fremragende lærebog om strategi«

Jyllands-Posten skrev d. 27/8 2016 »Fremragende strategibog«

Hvilke erfaringer har Carsten?

Carsten Wædeled er oprindeligt tosproget opvokset (dansk far / tysk mor) har 23+ års international erfaring, heraf de seneste 12 år på executive niveau, med projektsalg og -ledelse, SCM, service, produktion, outsourcing, logistik og generel strategisk ledelse indenfor forskellige globale projekt- og produktionsvirksomheder:

  •  Danfoss, Automatikmekaniker
  •  Sæby Fiskeindustri, Maintenance Manager
  •  MD Foods | Arla, Maintenance Manager
  •  Kosan Crisplant, Head of Global Project Management
  •  CCI Europe, VP Customer Relations
  •  Martin Professional, Head of Global Project Management
  •  Promecon | MT Højgaard, COO VP Project Director
  •  Total Wind, COO
  •  Netværk Danmark, Chair Director of Executive Networks

 

Hvad er ASIENTOS vision?

Vores vision er at være den bedste strategiske og erhvervspsykologiske sparringspartner, når det handler om at udvikle og gennemføre realiserbare strategier og transformationsprocesser.

Hvad er ASIENTOS mission?

Vores mission er at lede med hjerne og hjerte. Vi er en næreværende, engageret og kompetent sparringspartner, når organisationer og ledere ønsker en målrettet og resultatskabende udvikling i et tæt, tillidsfuldt og ambitiøst forpligtende samarbejde.

 

Vi stiller den strategiske diagnose og fremkommer med løsninger der er ambitiøse, og realiserbare. Vores kernekompetence er at få strategi til at virke i hverdagen.

 

I al beskedenhed er vi eksperter i at udvikle og implementere strategier, facilitere transformationsprocesser der skaber forankring i organisationen og virksomheden.

 

Vi er dygtige til at stille spørgsmålene, lytte og facilitere svarene. Vi er nysgerrige, udfordrer løsninger og holdninger, og sammen skaber vi en succesorganisation og motiverede medarbejdere.

 

For os er det afgørende, at der bliver lavet en stærk forventningsafstemning, og at tingene gøres konkrete, meningsfyldte, målbare og forståelige. Derved sikrer vi at vores initiativer, processer og projekter naturligt forankres i kundens organisation.

 

Hvorfor skal du kontakte ASIENTO?

Sammen skaber vi ambitiøse og realiserbare strategiske planer, der omsættes i handlekraft, således der skabes fremdrift og reel værdi. Derfor kan vores kunder være sikre på, at et samarbejde med ASIENTO har et resultatmæssigt fokus og dermed også fokus på konkret handling og adfærd frem for blot teori.

 

Vi motiveres stærkt af at skabe successer og vindermentalitet sammen med vores kunder.

 

Vi har også modet til at sige nej tak, hvis vi vurderer at vi ikke er kvalificeret til at løfte opgaven.